جانشین مدیریت منطقه ویژه علم فناوری ربع رشیدی:
نمایشگاه رینوتکس مهمترین بستر ارتباطی عرضه کنندگان و متقاضیان فناوری کشور است
مهندس فرزین مقدم جانشین محترم منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی در نخستین جلسه ستاد هماهنگی ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (RINOTEX2018) ، توضیحاتی در خصوص ارکان و ساختار نمایشگاه ششم و تغییرات نسبت به نمایشگاه قبل و روند رشدی که نمایشگاه پنجم نسبت به نمایشگاههای قبلی داشته است، ارائه نمودند ایشان، با اشاره به اینکه برگزاری این رویداد بزرگ فناوری در اوایل آبان ماه سال جاری خواهد بود و ثبت نام از تاریخ 25 تیر سال جاری از طریق سایت نمایشگاه امکان پذیر خواهد بود، به بخشهای تشکیل دهنده نمایشگاه که در چهار بخش ایده فناورانه، توسعه و تجاری سازی فناوری ، فروش محصولات و خدمات دانش بنیان و نیازهای فناورانه می باشد، اشاره کردند و به رویدادهایی که در نمایشگاه برگزار خواهد شد که شامل مهندسی پزشکی، مرزبانی هوشمند، نظام طراحی مد و لباس خاطر نشان شدند.
ایشان ضمن اشاره به سوابق برگزاری این رویداد مهم علمی- اقتصادی خاطر نشان کردند، نمایشگاه رینوتکس مهمترین بستر ارتباطی عرضه کنندگان و متقاضیان فناوری کشور است.
در ادامه آقای دکتر جهانگیری معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندر اظهار کرد: با تلاش دست اندرکاران برگزاری این نمایشگاه در طول سالیان متوالی امروز سامانه جامعی از اطلاعات فناوران استان و کشور در اختیار ما قرار گرفته است و امسال نیز برگزاری این رویداد بزرگ فناوری با قدرت ادامه می یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، با تاکید بر همراهی تمامی سازمان ها و نهادهای دولتی برای برگزاری باشکوه ششمین نمایشگاه نوآوری وفناوری ربع رشیدی گفت: همکاری های بین بخشی ویژگی برجسته نمایشگاه ربع رشیدی است که در طول سالیان گذشته با همکاری تمامی متولیان امر محقق شده است.
رئیس ستاد اجرائی نمایشگاه، با اشاره به احصای نکات ضعف و قوت نمایشگاه های پیشین از طریق ارزیابی های تخصصی گفت: سال گذشته جهاددانشگاهی استان به صورت تخصصی اقدام به ارزیابی اثر بخشی نمایشگاه داشت که در این بررسی ها مشخص شد که بیش از 16 درصد از طرح های مورد بررسی در این ارزیابی به مرحله تجاری سازی رسیده اند.
وی از زون بندی های تخصصی این نمایشگاه نیز خبر داد و گفت: امسال مسئولیت زون های تخصصی به سازمان ها و در صورت امکان به دانشگاه ها واگذار می شود و این نهادها مسئول صفر تا صد این زون ها هستند و انتظار داریم با شناسایی طرف عرضه و تقاضا در بخش های تخصصی به هدف اصلی این نمایشگاه که تجاری سازی و ارتباط بین فناوران با یکدیگر با سرمایه گذاران ، صنعتگران و مدیران اجرایی مربوطه است دست یابیم.
جهانگیری در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید شرکت های دانش بنیان با تاکید بر تجاری سازی پای کار بیایند چرا که در این وضعیت واردات دیگر صرفه اقتصادی ندارد و صادرات بخصوص صادرات محصولات دانش بنیان می تواند به نفع تولید کنندگان باشد.
وی با اشاره به بازار 80 میلیونی داخل کشور گفت: ما در کشور خودمان بازار بزرگی داریم و شرکت های دانش بنیان در وهله اول می توانند برای این بازار بزرگ برنامه ریزی کنند که بدون شک از نظر اقتصادی معقول خواهد بود.